Ervaringen

Wat vinden leerlingen, docenten en ouders van mij en de huiswerkklas? Lees hieronder de ervaringen van anderen! Deel uw ervaringen! Indien gewenst kunt u anoniem blijven.

geplaatst door : christian op 23-06-2017    

Ik heb echt een leuke ervaring gehad met Cindy. m'n reken cijfers zij dankzij haar goed omhoog geknald. aan het begin doe je een spelletje om er in te komen en dan ga je aan de slag. het scheelde dat ik 1 op 1 deed want anders was ik nooit zo ver gekomen. en dan als het einde van het schooljaar er is dan ga je haar 6 weken missen.

geplaatst door : Een ouder op 9-05-2016    

Onze zoon is heel goed begeleid door Cindy ,met als prachtig resultaat: het door hem zo gewenste niveau voor het voortgezet onderwijs is gehaald! Hij heeft hierdoor meer zelfvertrouwen gekregen en het kwartje voor meer inzicht in rekenen is gevallen. Wij zijn erg tevreden!

geplaatst door : Leerling S. op 18-05-2015   

Ik vind het super leerzaam en leuk. Ik weet nu hoe ik met een tekst moet beginnen.

geplaatst door : Leerling E. op 18-05-2015

Het is erg leuk bij de les en ik heb mijn woordenschat verhoogd.
En tussendoor spelen we kleine spelletjes!

geplaatst door : Leerling K. op 18-05-2015    

De lessen van juf Cindy zijn altijd leuk en creatief en ook leerzaam.

geplaatst door : Leerling Sh. op 18-05-2015   

Ik vind het leuk en juf Cindy en Stella geven goede lessen. Ze leggen alles goed uit en dat is goed voor je begrijpend lezen. Ik kan beter met tekst bezig zijn.

geplaatst door : Leerling D. op 18-05-2015    

Ik heb de laatste tijd veel geleerd. Je leert heel veel van de regels enz. van begrijpend lezen. Verder is ze ook heel creatief en ik heb zelfs mijn lezen vooruit zien gaan.

geplaatst door : Docent Inge op 31-03-2015 

Cindy geeft iedere week op onze school huiswerkbegeleiding aan ongeveer tien kinderen.
De kinderen gaan hier met veel plezier naar toe. Wij zien dat de kinderen behalve goed worden begeleid bij hun werk, zich ook door Cindy voelen gewaardeerd. Zij voelen zich zo veilig bij haar dat er regelmatig grapjes worden gemaakt. Er wordt hard gewerkt! Aanrader!

geplaatst door : Noortje op 23-07-2014    

Omdat ik moeite heb met Engels en wiskunde krijg ik elke maandag bijles van Sindy bij mij thuis. Het is altijd erg gezellig maar ik heb er ook wel echt wat aan. M'n cijfers zijn er op vooruit gegaan en ik begrijp het nu ook beter!
Ik heb voor Cindy al meer bijles gekregen van andere mensen, maar dan was het altijd wiskunde en Engels van iemand anders, dit is veel handiger! Ook begreep ik het dan niet of legde ze het te moeilijk uit! Cindy legt het goed uit en als je het niet begrijpt legt ze het met plezier nog een keer uit!