Over Cindy

Sinds januari 2013 is Coachingsbureau Cindy in Maassluis gevestigd en verzorgen we voor scholen de arrangementen en voor particulieren diverse groepslessen en individuele lessen. Inmiddels bestaat het team uit juf Jeanneke, meester Ron en juf Cindy; ieder met een eigen specialisatie!

Cindy

Van oorsprong pedagoog met onderwijskundige specialisatie, is Cindy vanuit jeugdzorg het onderwijs ingerold. Dat beviel zó goed, dat ze begin 2013 haar Coachingsbureau startte. Haar specialisatie ligt op het ontwikkelen van educatieve functies en een breed spectrum van leer/taal/lees/rekenstrategieën.

 

Jeanneke

Van oorsprong is Jeanneke ambulant begeleidster, met een grote expertise in taal- en spraakproblematiek. Ze kwam in 2015 bij Coachingsbureau Cindy. Geef Jeanneke een prentenboek en ze gaat los! Inmiddels is ze onmisbaar.

 

 

Ron

Een meester die zijn oorsprong kent in communicatie en alles weet over hoogbegaafdheid! Deze meester heeft zich in januari 2019 bij ons aangesloten en is een ster in een rustige uitleg. Hij geniet van de mogelijkheid om leerlingen iets extra's mee te geven op gebied van natuurkunde of techniek. De truc met de lepels is inmiddels legendarisch.