Huiswerkklas

Op zoek naar jouw beste leermethode

Een nieuwe vorm van huiswerkbegeleiding! Elke eerste week van de maand gaan we eerst om de tafel. Hoe gaat het? Waar loop je tegenaan? We plannen onze maand. Alleen al het uitschrijven van al je taken, helpt je bewuster met je tijd om te gaan en je weet beter wat 'eraan komt'. Het helpt je om meer de touwtjes in eigen hand te nemen en houden!

Afhankelijk van wat de groep nodig heeft, kan er een gastspreker langskomen, bijvoorbeeld een motivational speaker!

 

Daarnaast kom je natuurlijk ook gewoon om aan de slag te gaan. Gelukkig heb je een enthousiaste juf én een groep leerlingen van allerlei scholen/opleidingen uit de regio, dus een vraag is zó beantwoord.

Vanaf vier uur kom je binnen, pak je je spullen uit en begin je. Je hebt in ieder geval tot een uur of zes om je gang te gaan.

Bij drukke periodes spreken we met de leerlingen nog een extra intervisiemoment af via google classroom om extra te ondersteunen. Even dat moment om die ene vraag nog beantwoord te krijgen of een schouderklopje om met zelfvertrouwen je toets in te gaan.

Let op: dit is géén bijles. Het is een les bedoeld om je werk in alle rust te doen en hulp te krijgen bij vragen. We helpen met plannen, organiseren en motivatie.

Hopelijk brengt dit moment in de week je om wat meer rust in je hoofd te krijgen en alles op tijd voor elkaar te hebben!

 

Meer informatie?
Neem contact op met Cindy ››